top of page

MALAYSIA

 

Pangkor

November 2019

De Straat van Malacca werd voor ons de Straat van Malaise.... Ongelooflijk wat er sinds ons vertrek uit Port Klang allemaal gebeurde.... Murphy was niet alleen, maar met z'n hele familie afgekomen! 

 

Achteraf denken we dat onze Lady Red Max had vernomen dat Pangkor de beste haul-out marina van heel Zuidoost Azie is en dat ze haar hakken in de ondiepe bodem van de Straat van Malacca heeft gezet om als het beste paard van stal dan toch wel hier de beste verzorging te kunnen genieten. 

 

Alle ellende begon met een lekkende schroefas, we waren aan het zinken!! De dompelpomp bood gelukkig uitkomst, maar in de bliksem en donder die nacht verloren we dan wel ons voorzeil bij een plotseling 180 graden draaiende wind. 

Het werd dus een ongeplande haul-out in Pangkor; 2 weken hard aan de bak om onze Red Lady weer rood en blinkend te krijgen en alle problemen op te lossen. 

 

Uiteindelijk is dat natuurlijk weer allemaal goedgekomen en na een maand klussen, klussen en nog eens klussen in de tropische temperaturen, waren we helemaal klaar om onze nieuwe gasten Franze en Mie te gaan verwelkomen en duwden we uiteindelijk af naar Langkawi. 

Eiland Pangkor

© Red Max photography    |    Red Max webdesign    |     RedMax@live.nl

Haul-out Pangkor Marina

© Red Max photography    |    Red Max webdesign    |     RedMax@live.nl

bottom of page