top of page

Paperback boek

Voorafgaand aan onze wereldomzeiling schreef Bas in 2015 een boek over zijn eerste twee jaren met de Red Max, in de jaren 2000 en 2001.


Vanwege de vele aanvragen is dit boek in herdruk genomen en dus nu weer verkrijgbaar.

Het 316 pagina's dikke paperback-boek, voorzien van vele afbeeldingen en op mooi glanspapier gedrukt kost € 24,99 incl. btw en excl. verzendkosten.

Tussen de GROTE BEER en het ZUIDERKRUIS

 

 

 

Bas zwierf met zijn Red Max, een zelfbedachte “High Tech Ocean Cruiser”, twee jaar lang rond de noordelijke en zuidelijke Atlantische Oceanen.

 

Zijn waargebeurde verhaal leest als een avonturenboek, maar doet ook verslag van diverse indrukwekkende zeilbelevenissen op zee.

 

Hij neemt je mee over tienduizenden mijlen oceaan, naar o.a. Kaapstad, Rio de Janeiro en New York, maar ook naar bestemmingen als Tristan da Cunha, de Abrolhos eilanden en Paramaribo.

 

Je beleeft de Millennium Cape to Rio Ocean Race en de Antigua Sailing Week 2001.

 

Je cruist met familie en vrienden langs de stranden, baaien en steden van Brazilië, de Caraïben tot in Halifax of je belandt met zeezeilende, loslopende mannen in het bruisende nachtleven van Brazilië en Cuba.

 

Het is een aaneenschakeling van ongelooflijke, spannende, exotische, erotische en vaak hilarische momenten, vol verrassende wendingen.

 

En dit alles volgens zijn levensmotto: “Leef je leven, want er zijn geen beperkingen, behalve die, die je er zelf aan stelt”. 

E-BOEK

 

Het boek Tussen de Grote Beer en het Zuiderkruis is nu ook als E-BOEK (epub-bestand) verkrijgbaar, waarmee je het zowel op je tablet als op je e-reader kunt lezen.

 

Handig voor onderweg! 

Kosten: € 9,99

 

Eventueel is het E-boek ook via Bol.com te bestellen, maar bij ons natuurlijk net iets leuker geprijsd :))

E-boek omslag zonder tekst.jpg

Tussen de

Grote Beer en het 

Zuiderkruis

Belevenissen van een oceaanzeiler

Bastiaan J.P. van Rijswijk

Bestelformulier

Tussen de Grote Beer en het Zuiderkruis

 

Tussen de Grote Beer en het Zuiderkruis

Bericht verstuurd!

Algarve - Portugal.jpg

© Red Max photography    |    Red Max webdesign    |     RedMax@live.nl

bottom of page