top of page

2019

reisverhalen en foto's 

Nieuw-Zeeland Noordeiland(jan/feb)

Nieuw-Zeeland Noordeiland(jan/feb)

Samen met Joell reisde Monique in januari het Noordereiland rond. Op weg naar het Zuidereiland zijn Bas en Monique ook samen nog eens door het Noordereiland getrokken.

Nieuw-Zeeland Zuideiland (feb-mrt)

Nieuw-Zeeland Zuideiland (feb-mrt)

In februari en maart zijn we naar het prachtige Zuidereiland getrokken, tot aan het zuidelijkste puntje, Bluff, toe. De natuur is overweldigend, afwisselend en erg mooi. De temperatuur ging 's nachts zelfs tot onder nul.... dat was even wennen :D

New Caladonia (mei)

New Caladonia (mei)

Via het prachtige eiland Ile des pins belandden we nog eens in New Caladonia. Dit keer vooral om te fourrageren en ons visum voor Indonesie te regelen. Beide intussen prima geslaagd en het was weer alom genieten van het heerlijke Franse leven hier.

Vanuatu (mei/juni)

Vanuatu (mei/juni)

Onze Vanuatu belevenissen begonnen met een ongelooflijk avontuur aan de rand van een werkende vulkaan te mogen staan. Onbeschrijflijk, maar Vanuatu heeft nog meer voor ons in petto...

Papua New Guinea (juli)

Papua New Guinea (juli)

Een onverwachte, maar toch bijzondere tussenstop in Port Moresby (in plaats van Thursday Island). We bezochten het nationaal museum met prachtige oorspronkelijke tribe-materialen en zagen boomkangoroo's, paradijsvogels en een bijzonder prehistorisch dier in het Natural Park.

Indonesia (augustus - september)

Indonesia (augustus - september)

Vanaf augustus doen we veel van de prachtige eilanden van Indonesia aan. Het is een onvergetelijke beleving, door de veelheid aan natuur, cultuur en de mooie eenheid in verscheidenheid van de Indonesische bevolking.

Singapore (oktober)

Singapore (oktober)

Wat een verrassend leuke stad vonden we dit! We hoorden altijd over shopping and clean, maar dat de stad zo aantrekkelijk zou zijn qua architectuur en kunst... dat was voor ons een verrassing. Natuurlijk mocht de Singapore sling op verdieping 57 (!) niet ontbreken. We hebben ervan genoten.

Thailand (december)

Thailand (december)

Thailand is het laatste land van onze lange reis vanaf Nieuw-Zeeland dit jaar. In Langkawi stapten Franz en Mie aan boord voor een gezellige tour door zowel Malaysia als Thailand. Het werd een gezellige decembermaand!

Malaysia (oktober / november)

Malaysia (oktober / november)

Malaysia heeft vele leuke stops voor ons. Het weer is er in deze tijd wat wisselvallig, maar het is een heerlijk land om te genieten van zowel cultuur en natuur. Ook de luxe marina's zijn een leuke afwisseling :)

bottom of page