top of page

We hebben vakantie - samen met Franz & Mie!

December 2019

In Langkawi ankeren we voor het resort waar Franz en Mie verblijven en zodra ze met koffers en al aan boord zijn, kan onze vakantie beginnen. We genieten van vele mooie ankerplekjes bij idyllische eilanden, doen een trip naar Penang.

 

Kerst vieren we op het toeristische, maar toch wel gezellige eiland Koh Lipe wat tevens het eerste eiland van Thailand is dat we aandoen. Er heerst direct al een heel ander sfeertje dan in Maleisie, waar de moslims een wat meer bedekter beeld geven op straat en op het strand. 

 

Onze trip gaat verder naar Phuket en als we daar eenmaal zijn ingeklaard doen we een leuke roadtrip langs prachtige tempels en natuurlijk gaan we ook de berg op naar de Big White Buddha, die ons bij onze aankomst in Chalong al toelachte. 's Avonds vergapen we ons in het plaatsje Patong aan het Thaise nachtleven, vinden er eeen NL-BE kroeg met bitterballen en belonen onze voeten voor die dag met een Thaise voetenmassage. Meebeleven? Natuurlijk! Kijk op onze blog-pagina's van Malaysia en vervolgens ook die van Thailand. 

Please reload

bottom of page