top of page

CURACAO
januari 2023

Van Martinique naar Curacao is zo'n 600 mijl, want we kunnen niet te plat voor het laken. We zouden een heerlijke overtocht gehad hebben, ware het niet dat we allebei (!) ziek werden op de tweede dag met flinke koorts en dito hoofdpijn. Corona ?? 

Nou ja, wat het dan ook was - we hebben er ons samen doorheen geslagen en de Red Max dan toch veilig de goede kant op gestuurd. In het Spaanse Water kon dan eindelijk het anker zakken en moesten we zeker een week bijkomen. Helaas dan wel eerst het rondje Immigratie, Customs moeten doen natuurlijk - pfffft.

Willemstad - ja daar waren we zo'n jaar of 12 geleden al eens samen. Het was daar dat Monique voor het eerst aan boord van de Red Max stapte. Leuk om hier weer terug te zijn!

Half februari komen onze vrienden Dax & Mien af. Men hen rijden we het eiland nog eens rond en eten leguaan bij Jaanchies op de Westpunt. Het was een stoof en onverwacht mals en smakelijk. Je verwacht toch dat zo'n beest taai is ;) 

Het zijn gezellige dagen, maar we moeten verder - op naar Port Antonio in Jamaica - een dagje of 4 zeilen. Die blijken nou niet de meest comfortabele te worden... 

niets veranderd toch :))

© Red Max photography    |    Red Max webdesign    |     RedMax@live.nl

bottom of page