Island hopping

Island hopping

Holiday sailing

Als men zegt dat de eilanden van Thailand populair zijn, is dat een nette manier om te zeggen dat het er wel erg druk kan worden.

 

Daarom is zeilen met de Red Max  een perfecte manier om in alle rust en ver weg van het massatoerisme de verborgen baaien en afgelegen eilanden in deze regio te verkennen.

 

Want behalve het beroemde James Bond eiland, waar de film "the man with the golden gun" is opgenomen, zijn er natuurlijk nog meer prachtige baaien te ontdekken, waar je heerlijk voor anker kunt gaan bij de prachtigste witte stranden met palmbomen en mooi helder water om te snorkelen. 

Of met de dinghy naar de wal voor een smakelijke Thaise maaltijd en een gezellig drankje erbij. 

 

Kijk  voor een impressie van onze belevenissen met onze Vlaamse vrienden Franz en Mie in december 2019 op de volgende pagina's:

 

 

In 2020 zullen wij te vinden zijn tussen Langkawi, Malaysia en Phuket, Thailand. Zowel Langkawi als Phuket zijn vanuit Nederland en Belgie eenvoudig aan te vliegen en de tickets zijn meestal niet al te duur. 

 

Een zeilvakantie met de Red Max laat zich natuurlijk ook combineren met een trip naar het binnenland van Thailand, dat niet voor niets het Land van de Glimlach wordt genoemd, de mensen zijn er allervriendelijkst en behulpzaam. 

 

Een onvergetelijk avontuur dat is wat wij kunnen beloven en wat ons betreft is (bijna) alles mogelijk en te bespreken. 

 

Come on and join the RED MAX adventures

 

 

Vivanta Rebak Island

'Boat n Breakfast'

Omdat wij in 2020 enige tijd in Nederland en Belgie zullen zijn en daarbuiten nog graag wat reizen naar China/Japan en Vietnam/Cambodja willen ondernemen, is de Red Max ook beschikbaar als Boat, no Breakfast. 

 

 

Dit kan bijvoorbeeld heel leuk op het eiland Langkawi bij de Rebak Marina. Alle faciliteiten van het resort zijn dan zelfs gratis ter beschikking. 

 

Zoek voor meer info en plaatjes op 

 

Vivanta Rebak Island (Langkawi)

 

op bijvoorbeeld Booking.com

 

 

© Red Max photography    |    Red Max webdesign    |     RedMax@live.nl