top of page

Bas & Monique

SKIPPER's PARTNER MONIQUE

 

Het is nog maar sinds ze Bas leerde kennen, dat Monique op de oceaan te vinden is. Ze heeft sinds haar 17e altijd veel wedstrijden gewindsurft en sinds haar eerste Atlantic crossing met de Red Max in 2012 heeft het zeilvirus ook haar te pakken. 

 

Intussen heeft ze in de jaren voorafgaand aan de wereldomzeiling met de Red Max zo'n 8.000 mijltjes gedaan, van Florida naar Bermuda, Azoren, Portugal, Spanje en Bretagne.

 

Samen hebben Monique en Bas besloten met Lady Red Max de wereld rond te gaan zeilen. 

Op 10 oktober 2015 klonk daarom in Lagos, Portugal "afduwen en gaan!"  en is hun gezamenlijke avontuur begonnen.

 

Op onze Blog-pagina vind je de foto's en reis-verhalen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

SKIPPER BASTIAAN VAN RIJSWIJK

 

Bas is een ervaren oceaan zeiler en zeilt al sinds zijn 16e met diverse boten. Intussen heeft hij meer dan 120.000 zeemijlen onder de kiel, inclusief deelname aan de Whitbread Round the World Race in '85 en '86.

 

Met Red Max heeft hij nu zo'n 80.000 mijl gevaren, van de Baltische Zee tot Turkije en van Kaapstad, Brazilie, Caraiben tot Halifax, inclusief 8 Atlantic Crossings.

 

Over die laatste omzwervingen met de Red Max schreef hij zijn boek 'Tussen de Grote Beer en het Zuiderkruis'. Een aaneenschakeling van ongelooflijke, spannende, exotische, erotische en vaak hilarische momenten, vol verrassende wendingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page