top of page

2018

reisverhalen en foto's 

Family time! (jan t/m maart)

Family time! (jan t/m maart)

De eerste 2,5 maand in het nieuwe jaar zijn we blij om onze familie en vrienden weer eens te kunnen omknuffelen. Zeker nu we aan de andere kant van de wereld zijn, is het moeilijker voor hen om naar ons te komen. De tijd, de afstand, de vliegkosten... Des te fijner dat we elkaar toch weer eens in levende lijve kunnen zien.

Bangkok (maart 2018)

Bangkok (maart 2018)

Op onze weg naar Nieuw-Zeeland hebben we Bangkok aangedaan.

New-Zealand (2018)

New-Zealand (2018)

We voelen ons helemaal thuis in dit heerlijke land en besluiten volgend jaar terug te keren om het land dan per auto te gaan rondtrekken.

Fiji Islands (juli-sept 2018)

Fiji Islands (juli-sept 2018)

Nadat we het onderwaterschip tiptop hebben, alsmede onze andere bootklusjes hebben we de Haiatea-rivier van Whangarei verlaten en zijn na een onstuimig begin 1000 mijl noordelijk naar Fiji gezeild. Daar hebben we alweer onvergetelijke avonturen beleefd, o.a. samen met onze Antwerpse vrienden Toon en Luc.

New Caladonia (sept-okt) 2018

New Caladonia (sept-okt) 2018

In het super Franse New Caladonia hebben we een leuke break gehad met de heerlijke Franse cuisine, vin, baguette et fromage. We kregen er gewoon geen genoeg van, zo heeerlijk. Ook de vele musea en het prachtige landschap zelf (New Schotland) hebben ons verwonderd en verheugd. De meeste zeilers vertrekken hiervandaan richting Australie, maar wij zullen in november weer naar het koude Zuiden zeilen.

bottom of page