top of page

Biken en Hiken
We liggen deze maand nog vooral bij het eiland Mahe. Daar zijn ongelooflijk veel mooie wandelpaden, dus jumpen we soms op de lokale bus of nemen een taxi naar de uitgezette routes.

Het is een goede manier om een beetje conditie te houden en tegelijk is de beloning vaak een prachtig uitzicht over het eiland met z'n typische rotspartijen en het blauwe water rondom. Soms doen we een gezamenlijke trip met andere wereldzeilers en eindigen we met een picknick op het strand. Het is al met al dus best uit te houden hier in dit paradijselijke landje :)

Ook springen we regelmatig op de fiets, maar de eilandbewoners zijn hier helaas erg auto-minded en er rijden ook geen scooters of andersoortige tweewielers. We moeten dus erg voorzichtig zijn en fietsen vooral op de wandelpaden of op zondagochtend als iedereen nog op 1 oor ligt. Toch blijft het een handig vervoermiddel om even vanuit de marina naar het centrum of de lokale groente- en fruitmarkt te gaan. Kijk en lees hier verder op onze Mahe-pagina.
Comments


bottom of page