Gezellige RedMax 4 friends meeting in de Monico

Ocotober 2016

Nadat we de Red Max veilig in de marina van het mooie San Fernando (bij Buenos Aires) aan de rivier de Lujan hebben achtergelaten, vliegen wij naar Schiphol.

Als we dan door Nederland rijden, kijken we onze ogen uit: zo netjes is alles in ons kikkerlandje, het lijkt voor ons net een park na een jaar Portugal, Kaap Verden en Brazilië.

We rijden van hot naar her om iedereen van onze vrienden en familie te kunnen zien en ook om heel veel spullen overal vandaan te halen voor de boot.

Bas kon gelukkig ook nog heel vlot aan een liesbreuk worden geopereerd en tien dagen bijkomen in het heerlijke Breskens aan de Schelde.

Daardoor konden we op 22 oktober ons jaarlijkse Redmax4Friends avondje organiseren in de Monico van Jaco in Antwerpen. Een trouwe fanclub van 50 mensen was aanwezig om onze gezamenlijke avonturen op het grote scherm te zien. Het was erg gezellig, tot in de vroege uurtjes.

Nu, begin november, zijn we weer op onze boot, die er vredig bij ligt. We werken aan de laatste aanpassingen, om volledig uitgerust de barre tocht in december naar het diepe zuiden richting Kaap Hoorn te beginnen.

 

Het vervolg van onze avonturen komt natuurlijk zo snel mogelijk op onze blog-pagina. 

Please reload