top of page

Thailand - Phuket

December 2019

In Chalong hebben we al snel een van de beste restaurants van het eiland gevonden, hier zullen we nog een aantal maal lekker genieten van het mooie zicht op de baai en de heerlijke gerechtjes. 

 

We belanden via wat ankerbaaitjes uiteindelijk in de Ao Po Grand Marina met heerlijk zwembad en kunnen van hieruit met een huurauto een leuke eiland-tour doen. Phuket is Phuket, maar er zijn dan toch wel een aantal buddhistische en Chinese tempels die het bezoeken zeker waard zijn. 

Ook beklimmen we natuurlijk de 'big white buddha' die we vanuit de baai van Chalong al hadden gespot; hij zit daar boven op een berg heel groot te zijn. 

 

De baai, de markt en het strand bij de Nai Harn Bay waren ook echt fijn om rond te hangen en uiteindelijk belandden wilden we natuurlijk ook wat van het Thaise nightlife beleven en gingen we op stap in het 'beruchte' Patong. Daar vonden we zowaar een tentje met bitterballen! En dat bij een koel biertje ging er natuurlijk prima in!  Daarna een heerlijke voetenmassage en verder keken we onze ogen uit naar die gekke Thai, die zich op allerlei manieren 'presenteren'. Dat moet je gewoon een keer gezien hebben, toch. 

 

Maar, we hadden nog wat tijd over en dus besloten we met Franz & Mie naar de vaste wal bij Krabi te varen, waar de prachtigste eilandjes op ons lagen te wachten.

© Red Max photography    |    Red Max webdesign    |     RedMax@live.nl

bottom of page