top of page

Family & Friends

januari - maart 2018 

Belgie & Nederland

Tijdens onze weken in Nederland en Belgie hebben we, zoals we gewoon waren, lekker rondgezworven van de ene plaats naar de andere. Met nieuwe ogen keken we naar de ons vertrouwde en ook minder gekende plekken.

Prachtige knotwilgen, rietkragen, duin- en waterlandschappen, vogels, schapen (zelfs lammetjes) gleden aan ons voorbij als we van Nederland naar Belgie en weer van Belgie naar Nederland reden. Wat is het hier toch mooi, wat DOEN wij eigenlijk daar aan de andere kant van de wereld in Nieuw-Zeeland !?!

 

Het meest blij werden we natuurlijk van het samenzijn met onze familie en vrienden en o wat zijn we door hen verwend deze dagen. Voor allemaal een heel dikke kus en dank voor de heerlijke...... haring, pasta vongole, stoofvlees frites, gebraden eend, bollekes, snert, stoemp, zeebaars, coquilles, makreel, speculaasjes, appeltaart, bitterballen, ontbijtkoek.... en al die andere lekkernijen waarvan wij al heel lang geen weet meer hadden!! 

 

We hadden geluk met veel zonnige dagen (was het hier altijd maar zo in de winter ;) en hebben zo toch wat leuke winterse plaatjes kunnen schieten van mooi Nederland en mooi Belgie. 

© Red Max photography    |    Red Max webdesign    |     RedMax@live.nl

bottom of page