MALAYSIA in QUARANTAINE

Maart / April / Mei 2020

"We zitten wereldwijd allemaal in hetzelfde schuitje", maar is dat wel zo? Het corona-virus heeft weliswaar wereldwijde enorme impact, dus we bevinden ons in dezelfde storm maar allemaal in een andere boot. Er zijn boten die aan de ketting liggen, schepen die bijna zinken, bootjes die gewoon ronddobberen in een prachtige baai...

 

De economische impact op ons bestaan, als ook de manier waarop we hiermee willen omgaan, is voor iedereen totaal verschillend. Wij hebben het grote voorrecht dat we op dit moment een dobberend bootje zijn in een prachtige baai en we voelen ons meer toeschouwer dan deelnemer aan dit grote geheel. 

 

We zijn blij dat we goed gezond zijn en dat ditzelfde geldt voor onze familie en dat dingen niet gaan zoals gepland... dat is les nummer 1 op het moment van vertrek voor een wereldreis. Zeezeilers zijn dat min of meer wel gewoon. 

 

Maar natuurlijk kijken ook wij uit naar versoepeling van de lockdown-regels en we hopen dat dit toch eind van de maand mei (na afloop van de ramadan) wel zal gaan gebeuren in Malaysia. We hopen hetzelfde voor iedereen in Nederland en Belgie natuurlijk en dat jullie allemaal goed gezond blijven en vooral positief gezind. 

 

 

 

© Red Max photography    |    Red Max webdesign    |     RedMax@live.nl